Komisioni qendror i zgjedhjeve nuk do t’i japë partisë demokratike materialet zgjedhore.

Njësoj sic veproi KQZ gjate qeverisjes se Berishës, me kërkesën e PS, pas zgjedhjeve te vitit 2009, edhe ketë here, PD-së nuk do t’i jepen listat e votuesve, te cilat do te dorëzohen ne arkivin e shtetit.

Po ashtu, PD-së nuk do t’i jepen as dokumentat, te cilat ndodhen ne kutinë e materialeve zgjedhore.

Nese pd nuk merr këto dokumenta, e ka te pamundur te faktoje akuzat e saj për rritje fiktive te pjesëmarrjes.

Por KQZ do t’i japë opozites pamjet e kamerave qe kane regjistruar numërimin e votave dhe materialet e tjera qe janë jashtë kutive.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *