Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur të mbyllë hetimet për ish-deputetin Tom Doshi.

 

Prokuroria e Përgjithshme ka dërguar në KQZ hetimet e thelluara për Doshin, ku konstatohen problemet që ky i fundit ka patur me drejtësinë si dhe shpalljen “non grata” nga DASH.

 

Kryetari i KQZ-së, Ilirjan Celibashi tha se procedurat për Tom Doshin do të konsiderohen të mbyllura pa vendim, pasi ky i fundit ka dhënë dorëheqjen dhe nuk ka asnjë mundësi që ta fitojë mandatin e deputetit.

 

Për pasojë, ai shtoi se nuk është në kushtet ku preket nga ligji i dekriminalizimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *