Prishtina është tronditur nga një shpërthim pranë ambienteve të Radio Televizionit të Kosovës. Policia konfirmon se persona të paidentifikuar, kanë goditur me granatë dore godinën e televizionit. Në një reagim të menjëhershëm të tyre, zyrtarë të qeverisë dhe ata të kuvendit, e kanë cilësuar aktin si një sulm ndaj fjalës së lirë në Kosovë. Shpërthimi në ambientet e RTK-së pason atë në godinën e kuvendit, e cila u godit me murtajë duke shkaktuar dëme materiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *