Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ka reaguar pas takimit të dy krerëve të shteteve të Kosovës dhe Serbisë në Bruksel.

 

 

Stoltenberg shprehet i zhgënjyer që nuk pati një zgjidhje për marrëveshjen e targave.

 

 

Përmes një reagimi në Twitter, kreu i NATOS-s kërkon përgjegjësi dhe shmangie të përshkallëzimit nga të dyja palët.

 

 

“Bisedova [email protected]  Jemi të zhgënjyer që nuk ishte e mundur të zgjidhej mosmarrëveshja e targave. Tani është koha për përgjegjësi dhe zgjidhje pragmatike. Përshkallëzimi duhet të shmanget.

@NATO_KFOR  mbetet vigjilent.”– shkruan Jens Stoltenberg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *