Subscribe

Ndërsa opozita ne Kosove këmbëngul ne kërkesën per mbajtjen e zgjedhjeve te parakohshme, kryeministri Isa Mustafa e ka bere te qarte se zgjedhje do te ketë vetëm ne vitin 2018. Shumica është e ligjshme dhe nuk ekziston asnjë arsye per një proces zgjedhor. Gjate nje vizite ne komunën e Shtimes shefi i qeverise ne tre vjetorin e marrëveshjes se pare me Serbinë per normalizimin e marrëdhënieve, tha se dialogu me Beogradin duhet te vazhdoje. Edhe presidenti i vendit Hashim Thaçi përmes nje komenti ne rrjetet sociale theksoi se është koha që dialogu të bëhet më dinamik dhe te kalohet nga procesi i normalizimit të raporteve, në pajtim mes shteteve dhe popujve.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.