Lëvizja” Vetëvendosje” u është rikthyer aksioneve simbolike kundër qeverise. Kësaj here është goditur me boje automjeti ne te cilin ndodhej ministri i brendshëm, Skënder Hyseni. Pas sulmit makina e drejtuar nga shoferi i ministrit është përplasur lehte me nje tjetër mjet per shkak te shikueshmërisë se ulet nga boja e hedhur. Qeveria e ka cilësuar ngjarjen akt kriminal. “Vetëvendosja” tha se ky veprim vjen pasi ministri ka urdhëruar ndalimin e hyrjes ne Kosove te disa aktivisteve te saj nga Shqipëria dhe ka kërkuar largimin e disa te tjerëve nga Kosova, urdhra këto qe konsiderohen me prapavije politike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *