Subscribe

Kuvendi i Kosovës ka miratuar rezolutën për pezullimin e aktivitetit të kazinove dhe lojërave të fatit në vend.

 

Deputetët kanë votuar me 74 vota për dhe asnjë kundër dhe asnjë abstenim, rezolutën kundër lojrave të fatit..

 

Më anë të kësaj rezolute pezullohet çdo aktivitet i tyre deri në plotësim-ndryshimin e ligjit përkatës.

 

Ndërkohë brenda 30 ditësh sipas rezolutës Qeveria e Kosovës obligohet që të sjellë ligjin e ri për mbylljen e kazionve dhe lojërave të fatit për periudhë dhjetëvjeçare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *