Edhe besimtarët e krishtere ne Kosovë priten lindjen e Krishtit. Në Prishtinë, në meshën e rastit ipeshkvi imzot Dodë Gjergji, përcolli mesazhe paqeje e bashkimi ndërsa i kërkoi Europës, të ketë më shumë besim tek shqiptarët.

 

“Ftoj edhe popujt e Evropës, që të jenë më të drejtë dhe të kenë më shumë besim të ne shqiptarët. Ne nuk na befason padrejtësia, sepse më të jemi mësuar në të kaluarën. Ne sot shpresojmë në drejtësi”-tha imzot Dodë Gjergji.

 

Në këtë ditë edhe politikanët e Kosovës kanë uruar duke dhënë mesazhe paqeje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *