Subscribe

Kreu i Kishës Ortodokse serbe, patriarku Irinej deklaroi se Kosova është Jerusalemi serb dhe se Serbia nuk do të heqë dorë kurrë nga ajo.

 

Sipas mediave serbe, ai deklaroi gjithashtu se Rusia do ta ndihmojë Serbinë që ta ruajë Kosovën dhe të mos e humbasë atë kurrë.

 

“Rusët janë popull i madh dhe fuqishëm, ne jemi të vegjël, por fatmirësisht gjithmonë barkën tonë e kemi lidhur me anijen e madhe ruse”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *