Prokuroria e Posaçme Antikorrupsion mbylli hetimet për dy zyrtarët e akuzuar për korrupsion në Tatimet e Korçës.

 

 

Të akuzuarit janë ish-drejtori i Drejtësisë Rajonale Tatimore në Korçë, Thoma Tontonozi si edhe specialisti, Stjuart Bardhoshi. Ata pranonin ryshfet dhe në këmbim pranonin të mos kryenin kontroll kur kishte shkelje apo shmangie të detyrimeve tatimore.

 

Dosja e tyre ka kaluar për gjykim në Gjykatën e Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *