Tregtaret e pazarit te Korçës në shenje proteste, kundër vendimit të bashkisë për kufizimin e biznesit, kanë ulur qepenat e dyqaneve. Në bashkëpunim me pronarët e këtyre dyqaneve, Bashkia ka rënë dakord për t’i dhënë një tjetër drejtimi 140 lokaleve dhe haneve te njohura te pazarit. Por kjo është kundërshtuar nga tregtaret, pjesa me e madhe te e cilëve i kanë me qera ambientet. Pas kthimit në identitet të një prej pazareve më të vjetra në rajonin e Ballkanit, me një vlerë prej 5 milion dollarësh, bashkia kërkon ta beje atë sa me te vizitueshëm nga turistet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *