Prokuroria e Korçës dërgoi për gjykim 10 persona, të gjithë pjesë e një grupi që shpërndanin lëndë narkotike kokainë, heroinë dhe cannabis në zonën e ish-konviktit, në këtë qytet. Sipas organit të akuzës, të gjithë të arrestuarit orientonin blerësit e lëndës narkotike që t’a konsumonin brenda ambienteve të ish-konviktit. Me qellim moszbulimin, të arrestuarit kishin krijuar dhe struktura “roje” në dy hyrjet kryesore të godinës së ish-konviktit, me qëllim që të shmangnin ndonjë ndërhyrje të forcave policore. Nëse policia do të ndërhynte, ata do të fshinin gjurmët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *