Subscribe

Pavarësisht kritikave, madje dhe nga brenda Partisë Socialiste, kryeministri Edi Rama deklaron se qeveria e tij nuk do te ndale reformat ne te mire te vendit dhe shqiptareve. Nga Korça ku shpërndau kartat e anëtareve te rinj socialiste, kreu i qeverise theksoi se mazhoranca do te vijoje angazhimin e saj ndaj qytetareve. Kryeministri u ka kthyer përgjigje edhe kundërshtareve politike qe sulmojnë reformat e qeverise. Duke vlerësuar punën e bere deri tani ne Korçe, kreu i qeverise tha se te tjera investime pritet te bëhen ne qytetin juglindor, siç është projekti i qytetit te fëmijëve, parku sportiv apo investimet ne zonën turistike te Voskopojës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *