Subscribe

Rreth 200 tregtarë të tregut të rrobave të përdorura në Korçë kërkojnë përgjysmimin e taksave dhe sigurimeve shoqërore. Tregtaret protestuan para Prefekturës, ndërsa vete prefekti Ardit Konomi u ka premtuar zgjidhje. Protesta e tregtareve të rrobave të përdorura është e përsëritur. Ata ankohen se tarifat e rritura i kane detyruar të mbyllin punën, ndërkohe qe kanë propozuar si zgjidhje taksa fikse dhe më të ulëta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *