Një mjek dhe një ndihmësmjek në urgjencën e spitalit rajonal ne Korçë janë proceduar penalisht në gjendje të lirë, pasi akuzohen për “shpërdorim detyre” dhe “mosdhënie ndihme”. Endri Dragoti 39 vjeç dhe Pandush Pojani 33 vjeç po hetohen nga Prokuroria, pas kallëzimit te bere nga një 67 vjeçar nga Bilishti. Ky i fundit pretendon se mjekët nuk i kanë dhënë ndihmën e nevojshme mjekësore, ndërkohe qe bluzat e bardha kane mohuar akuzën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *