Normalizohet situata ne burgun e Drenovës ne Korçe. 137 te dënuar ndërpresin grevën e urisë dhe jane ne pritje te shqyrtimit te kërkesave te tyre. Drejtori i burgut Robert Kodra sqaron se pasi ka kontaktuar me grevistet, kërkesat e tyre i janë përcjelle Ministrisë se Drejtësisë. Personat qe vuajnë dënimin ne burgun e Drenovës kërkojnë ndryshimin e disa ligjeve dhe dispozitave qe mundësojnë dhënien e lirisë me kusht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *