Subscribe

140 dyqane ne pazarin e Korçës jane mbyllur nga policia bashkiake. Pas vendimit për zhvendosjen e tyre dhjetëra tregtare kanë reaguar, duke e quajtur ketë vendim te padrejte. Por bashkia thotë se janë respektuar te gjitha procedurat ligjore dhe se projekti synon ta transferoje pazarin ne një zone te rëndësishme te qytetit. Pas rinkostruksionit, Bashkia kërkon ta ktheje pazarin ne nje atraksion turistik me elemente tradicionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *