Përfshihet nga flaket nje automjet në qytetin e Korçës. Ngjarja ndodhi ne orët e mëngjesit te se dielës, kur mjeti ka marrë flakë teksa ishte në lëvizje në zonën e unazës veriore pranë një pike karburanti. Pas shpërthimit te flakëve ka pasur panik tek banoret dhe tek kalimtaret e rastit. Fatmirësisht shoferi ka mundur te dale ne kohe. Pavarësisht ndërhyrjes së repartit zjarrfikës, mjeti nuk mundi t’i shpëtojë djegies së plotë. Policia ka nisur hetimit për shkaqet e rënies së zjarrit, ndërsa ekspertët dyshojnë se gjithçka lidhet me një defekt teknik në paketën elektronike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *