Subscribe

Tempertaurat e larta kanë berë që të rritet numri i kontrolleve në Siptalin Rajonal të Korçës.

 

Nëntëdhjetë pacientë paraqiten çdo ditë pranë këtij shërbimi, kryesisht të moshuar e të sëmurë kronikë.

 

Shefi i shërbimit të Urgjencës pohon se temperaturat e larta sjellin probleme me tensionin.

 

 

Mjeku këshillon në veçanti të sëmurët kronikë, të moshuarit dhe gratë shtatzëna të shmangin lëvizjen në orët e pikut.

 

Gjatë këyre ditëve, fluks ka pasur edhe në repartin e pediatrisë, por nuk janë regjistruar komplikacione serioze te fëmijët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *