Naum Disho, ish-kreu i OMONIA-s në Korçë, i akuzuar për skandalin e varreve në Boboshticë përfundon sërish në pranga. Këtë herë ai akuzohet për vjedhjen e energjisë elektrike. Arrestimi i 58-vjecarit u bë pas kontrollit të ushtruar në banesën e tij nga OSHEE dhe policia e Korçës, pas informacioneve se vidhte energjinë. Disho është një emër i njohur për drejtësinë, pasi ai ishte protagonist i dëmtimit te varreve te vjetra te fshatit Boboshtice, çështje per te cilën u gjykua pak vite me pare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *