Qyteti i Korçës është zgjuar mëngjesin e sotëm i mbuluar nga manteli i bardhë.

 

Reshjet kanë nisur që prej orës 7:30 të mëngjesit të sotëm ndërsa temperatura mesatare shkon deri në minus 3 gradë.

 

Kontraktorët janë në gatishmëri për mirëmbajtje dimërore.

 

Në aksin Korçë-Pogradec në afërsi të Qafë-Plloçës po kriposet pasi dhe ky aks është përfshirë nga reshjet e dëborës.

 

Deri tani, paraprakisht mësohet se rrugët janë të kalueshme dhe nuk paraqitet asnjë problematikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *