Subscribe

Në Qarkun e Korces, gjate gjithë natës ka patur rreshje debore, ku trashesia e saj ne fushen e Korces eshte 5-10 cm dhe ne zonat malore deri 15-20 cm. Temperaturat kane arritur deri ne minus 6 grade.

Gjendja e rrugeve nacionale dhe atyre rrurale ne pergjithesi aktualisht është e mire. Të gjitha akset rrugore jane te hapura  dhe te kriposura dhe nga kompanite e mirembajtjes po po vijon puna me kriposje..

 

Kalueshmeria e mjeteve eshte si me poshte:

Aksi kryesor Q/ Thane,- D/Kapshtice normale. Te gjitha akset e tjera ne oret e para te mengjesit kalueshmeria rekumandohet me zinxhir.

Gjate  nates eshte punuar per pastrimin  e rrugeve ne territorin e Bashkise Maliq.

 

Por moti I keq ka shkaktuar probleme edhe në furnizimin me energji elektrike.  OSHEE bën të ditur se problemejane krijuar në fidrin qe furnizon fshatrat Dishnice, Barc, ne fidrin e Cangonjit, Bilishtit , dhe ne dy fidrat e Maliqit si dhe ne fidrin e Pogradecit që furnizon bregun e liqenit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *