Subscribe

Këto janë videot e para te siguruara nga kamerat e trupit gjatë punës së policisë të bëra publike nga Ministria e Brendshme. Siç duket edhe në pamjet efektivi i policisë rrugore ndalon një avokat për shkelje të rregullave të qarkullimit rrugor. Por ky i fundit teksa kundërshton procedurat madje edhe kërcënon efektivin e policisë qe është duke bere detyrën e tij. Kur kanë kaluar më shumë se 24 orë nga lançimi i projektit te kamerave të trupit nga Kryeministri Edi Rama dhe Ministri i Brendshëm Tahiri, vetëm në Tiranë janë ndaluar dhe arrestuar 26 persona. Ata akuzohen për vepra të ndryshme penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *