Subscribe

Pandemia e Koronavirusit nuk ka ndikuar në uljen e importit të produkteve ushqimore, madje krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë, importet janë rritur. Nga kapshtica drejtori I pergjithshem i AKU-se pa nga afer punen per kontrollin e mallrave qe vijne nga vende te dnryshme te Europes.

 

ROBERT LILI

DREJTOR I PËRGJITHSHËM I AKU-së

Lajmi  mirë është se nuk kemi pasur renie, por volum të importeve, por edhe më i lartë se vitet e kaluara. Kontrollet rigoroze, që vazhdojnë kryhen nga inpektoret në pikat e inspektimit kanë vazhduar nga dita e parë e kësaj pandmie për t’i shërbyer të gjithë subjekteve, që në këto kohë të vështira gjejnë mundesin dhe vazhdojnë të furnizojnë tregusn shqipatre.

 

Ndersa kontrollet jane shtuar ne pika te ndryshme serbimesh, drejtori I AKU I rikujtoje te gjithe atre biznesev qe abuzojne me cimet mallrat dhe higjen se do te kene  penalitete te renda.

 

 

ROBERT LILI

DREJTOR I PERGJITHSHME I AKU-së

AKU është non stop në terren për të siguruar konsumatorët shqipatr se produket janë të sigurata dhe i bëjmë thirrje të qëndrojnë në shtëpi dhe për të dal me pasoja të vogla.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *