Subscribe

Gjatë një operacioni të finalizuar në tetë ambiente të një Call Center në Tiranë, policia ka ndaluar 15 persona me urdhër të SPAK, mes të cilëve administratori, programuesi dhe 13 menaxherë sallash.

 

Sakaq, janë sekuestruar pajisje kompjuterike, sisteme elektronike dhe prova të tjera materiale që sipas SPAK provojnë se ku subjekt ushtronte aktivitetin e tij në platformat elektronike mashtruese “BrokerZ” dhe “Globalix” nga viti 2018  duke mashtruar shumë qytetarë gjermanë, duke përfituar prej tyre shuma të konsiderueshme parash.

Leave a Reply

Your email address will not be published.