Subscribe

Ministria e Mjedisit rinis kontrollet ne terren per guroret dhe furrat e gëlqereve qe punojnë jashtë çdo kriteri. Vetëm ne zonën e Krujës dhe Fushe-Krujës, jane identifikuar 20 furra qe punojnë ne mënyrë te paligjshme. Kryeinspektori i mjedisit Ergys Agasi, deklaroi se do te vijoje puna për mbylljen e tyre. Gjate aksionit janë revokuar lejet mjedisore për aktivitetin e 3 guroreve, te cilat ushtronin veprimtarinë e tyre, duke shkelur kushtet mjedisore. Kontrollet e Ministrisë, do te vijojnë dhe ne zona te tjera te vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *