Administratori i një firme qe tregtonte atlete është arrestuar nga struktura e anikontrabandës ne Drejtorinë Doganave ne bashkëpunim edhe me krimin ekonomik. Shtetasi me inicialet N. Haruni është arrestuar per veprën penale te kontrabandës, si dhe shkeljes se te drejtës se pronësisë intelektuale. Duke ju referuar te dhënave nga Drejtoria e Doganave, mësohet se pas nje kontrolli te ushtruar ne magazine, ju gjet një sasi prej 2300 pale sandale pa fature tatimore si dhe 7600 pale atlete, qe dyshohet se jane marre kontrabande si dhe janë falsifikuar markat. Sipas te dhënave, administratori i kompanisë mendohet se ka bere deklarime te ndryshme doganore, me qellim shmangien e taksave. Ndërkohe, qe ne gjendje te lire po hetohet edhe A. Mbirçe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *