Subscribe

Duke iu referuar të shkuarës ku disa shkrimtarë si Shekspiri, Çehovi, apo Pushkini, në kohë izolimi i dhuruan lexuesit kryevepra të letërsisë botërore, Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit i fton autorët shqiptarë në një konkurs për krijimtarinë më të mirë nën titullin “Libri i Karantinës”.

 

 

Gjinia në konkurrim është në prozë dhe afati i fundit për të dorëzuar dorëshkrimin është 15 Maji.

 

 

Fituesi do të jetë vetëm një. Do të gjykohet nga një juri me profesionistë të fushës dhe Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit do t’i mundësojë botimin.

 

 

Në këto kohë ku më shumë qëndrojmë në shtëpi dhe një nga propozimet për të shfrytëzuar orët e lira është leximi, sugjerimi i Alda Bardhyli është:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *