Kongresi Amerikan zyrtarizoi Joe Biden si president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ai është Presidenti i 46-të i SHBA-së.

 

Me 3 votat e marra nga shteti i Vermont, Joe Biden dhe Kamala Harris fituan votat e mundshme për të marrë presidencën.

 

Certifikimi vjen pasi protestuesit e pro-Trump sulmuan Kapitolin të mërkurën.

 

Seanca e përbashkët e Kongresit u ndal për disa orë kur protestuesit u futën brenda në Kapitol.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *