Komisioni i Rithemelimit është mbledhur këtë të mërkurë në selinë e Partisë Demokratike.

 

Mbledhja po kryesohet nga ish-kryeministri Sali Berisha.

 

Në fokus të diskutimit do të jetë situata aktuale të PD dhe mundësia e bashkimit të saj.

 

Mbledhja vjen pas zbardhjes së vendimit të Gjykatës ditën e sotme, ku u njoh statuti i Partisë Demokratike, i miratuar në Kuvendit e 11 dhjetorit të thirrur nga ish-kryeministri Sali Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.