Prej disa orësh, Komisioni i Reformës ne drejtësi, po shqyrton nje nga ligjet me te rëndësishme te kësaj reforme, ngritjen e Prokurorisë se Posaçme kundër Korrupsionit dhe Byrosë Kombëtare te Hetimit.
Keto struktura do te kenë si funksion te vetem luftën kundër korrupsionit tek zyrtaret e larte dhe do te jene te pavarura. Tashme komisionit i ka ngelur vetëm shqyrtimi i ligjit per vetingun per te mbyllur paketën prej 7 ligjesh qe duhen miratuar këtë muaj per te bere funksionale reformën ne drejtësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *