Subscribe

Në apel këtë të mërkurë për vettingun, doli edhe prokurorja e tiranës, tashmë anëtare e këshillit të lartë të prokurorisë, Antoneta Sevdari.

 

Sevdari u konfirmua në detyrë nga komisioni i kualifikimit, por komisioneri publik e ankimoi vendimin, duke kërkuar shkarkimin e saj nga detyra, pasi nuk justifikon pasurinë.

 

Para komisionit të vettingut doli gjithashtu edhe kryetari kryetari i gjykatës së Apelit Tiranë, Hysni Demiraj.

 

Komisionerët i gjetën pasaktësi në deklarimin e një partamenti, dhe çmimin e një garazhi.

 

Për Demirajn ishin regjistruar edhe 6 ankesa, ndërsa Komisioni i vuri ne dukje edhe disa mungesa në dosjet e shqyrtuara prej tij.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *