Gjykata e Posaçme kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar rrezoi kërkesën e bërë nga Arbër Cekaj për ndryshim e mases se sigurise me burg.

Pak kohë më parë i pandehuri Arber Cekaj kishte kërkuar edhe  shkarkimin e prokurorit të çështjes Edvin Kondili , me argumentin se ka manipuluar provat,  por gjykata e rrezoi edhe këtë kërkesë.

Çekaj është ekstraduar  nga Gjermania pasi akuzohet për trafikimin e 613 kilogramëve kokainë që u zbulua ne magazinat e kompanisë së tij “Arbri Garden” në Maminas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *