Ministri i Brendshëm në Kosovë, Xhelal Sveçla reagoi pas operacionit policor, që kapi një sasi të konsiderueshme kokaine.

 

Ai deklaroi në rrjetet sociale se lufta kundër krimit do të jetë pa kompromis.

 

“Sot gjatë një aksioni të koordinur me institucionet e partnerëve tanë, Policia e Kosovës ka kapur një sasi të konsiderueshme të substancës së dyshuar, kokainë. Falënderoj institucionet e partnerëve tanë aleat që ndihmuan në këtë zbulim dhe përgëzoj pjesëtarët e Policisë së Kosovës për kryerjen e shkëlqyeshme të detyrës së tyre. Republika e Kosovës me të gjitha kapacitetet e saj do të jetë e pakompromis në luftimin e të gjitha aktiviteteve kriminale që rrezikojnë sigurinë e qytetarëve dhe që sfidojnë sundimin e ligjit.  Pas 14 shkurtit, Republika e Kosovës nuk do të jetë më streha e kriminelëve.”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *