Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli ndodhej ne Struge këtë te premte, ku zhvilloi nje takim me kryetarin e BDI, Ali Ahmeti. Pas takimit, duke iu referuar zhvillimeve ne Maqedoni, Kodheli deklaroi se shqiptaret e Maqedonisë jane pjese e shtetformimit dhe beson se rruga euroatlantike pa kthim e Maqedonisë është e vetmja gjë, ku duhet te fokusohet politika maqedonase.

 

Ministrja Kodheli shpreson qe te gjendet mirëkuptimi dhe nje marrëveshje e drejte, qe hap rrugën e reformave dhe ecjes se qete ne integrimin euro-atlantik. Ne Struge, ministrja Kodheli mbajti edhe nje leksion ne nje Universitet.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *