Subscribe

Ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, njëherësh deputete e qarkut te Lezhës, ka sqaruar se do te jete kongresi i 19 marsit, ai qe vendos nëse do kete zgjedhje për kreun e ri te se majtës. Nga Lezha, ku merrte pjese ne zgjedhjet për delegatet e rinj, zonja Kodheli ka komentuar edhe qëndrimin kundër te deputetit Blushi. Kete te shtune, zgjedhjet per delegatet e rinj janë zhvilluar ne qarkun e Lezhës dhe atë te Dibrës. Nga dhjetëra anëtare socialiste, do te zgjidhet nje numër i caktuar delegatesh, te cilët do te marrin pjese ne kongresin e Partisë Socialiste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *