Subscribe

Ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, u takua këtë të premte me gjimnazistët e qytetit të Burrelit, ku ndal tek fushata e rekrutimeve të reja në Forcat e Armatosura. Ministrja Kodheli bëri apel që të rinjtë të aplikojnë dhe të garojnë për të qenë pjesë e ushtrisë shqiptare në të gjithë sektorët e saj.

 

Gjithashtu, Kodheli u tha gjimnazistëve që në Forcat e Armatosura nuk mund të bëjnë pjesë ata që janë me rekorde kriminale, siç ka ndodhur për t’u bërë pjesë e Parlamentit. Gjimnazistët e pranishëm kërkuan më shumë informacion, se si mund të bëhen pjesë e Forcave te Armatosura

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *