Subscribe

Ministria e Turizmit prezanton 16 zonat prioritare ne vend per zhvillimin e këtij sektori. Gjate nje tryeze me investitorë, përfaqësues te shoqatave turistike dhe drejtues te pushteteve lokale, ministri Klosi theksoi se  keto zona janë përzgjedhur per shkak te vlerave historike, kulturore, natyrore dhe social-ekonomike qe ato kane.

 

Klosi tha se ketë vit Shqipëria po shënon nje bum turistik. Vetëm ne kater muajt e pare te vitit ka pasur rritje te numrit te turisteve, si dhe te ardhurave ne ekonomi.

 

Sipas shifrave zyrtare ne 2017, ne Shqipëri hynë 5.1 milion turiste ndërsa kete vit qeveria shpreson se numri te jete shume me i madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *