Ish-deputeti i PD-së, Klevis Balliu reagoi për vendimin e Parlamentit për të shkarkuar presidentin Ilir Meta.

 

Sipas tij, ky vendim tregon se Meta ka vepruar drejt sepse u shkarkua nga deputetët, që i akuzon për vjedhje votash.

 

“Shkarkimi i Presidentit nga qeveria, dekorata më e madhe për Ilir Metën. Kur kreun e shtetit e shkarkon një qeveri që vjedh zgjedhjet, atëherë do të thotë se Ilir Meta ka qenë në mbrojtje të Kushtetutës, në mbrojtje të demokracisë. Kur Presidentin e shkarkon një qeveri e lidhur me krimin, atëherë do të thotë se Ilir Meta ka luftuar krimin.  Kur Presidentin e shkarkojnë hajdutët e inceneratorëve, do të thotë se Ilir Meta ka qenë kundër vjedhjes.  Kur Kreun e Shtetit e shkarkon një Parlament i shkarkuar, do të thotë se Ilir Meta do vijojë të rrijë në Presidencë. Kur Presidentin e shkarkon qeveria e Beogradit, atëherë do të thotë se Ilir Meta ka mbrojtur interesat kombetare të Shqipërisë.”

One thought on “Klevis Balliu: Shkarkimi, dekorata më e madhe për Ilir Metën

 1. HEU, KELVIS BALLIU: SHKARKIMI, DEKORATA MË E MADHE PËR
  ILIR METËN! EU, ZJARRKRIMI, FERKOGRATA MË GËRRMADHE
  PËR PRESIDENTIN ILIR METËN! PO KY ËSHTË TURPI SE BISHTI
  I PARALAMENTIT NGA BEGRADI NË TIRANË QË,SHKARKOI OH,
  PRESIDENTIN E SHQIPËRISË ILIR METËN, VETËM O VETËM PSE
  KËTA HAJNA ORDINERË U ZUNË DUKE VJEDHUR MU VOTAT NË
  ZGJEDHJET KOMBËTARE,PËR TA UZURPUAR OR OKUPUAR ME
  DHUNË E PËRDHUNË,PRAP TEPRAP,SHQIPËRINË E HAPUR AH
  KAPUR,NGA HAJNIA DHE VAJËGRIA,NËN KORRUPCIONE MOR,
  HORRUKCIONE,PUSO VERBO FERRKO TUGOSHKAVË,AHIII ORE
  RUSO SERBO GREKO JUGOSLLAVË!! NGA REFUGJAT-MANI,USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *