Klement Balili ka ankimuar vendimin e Gjykatës së Shkallës së Parë duke kërkuar pafajësi.

 

Gjykata e dënoi me 10 vite burg Balilin me akuzën e trafikimit të lëndëve narkotike, pastrimit të parave, dhe mosdeklarimit e fshehjes së pasurisë.

 

Por sipas Balilit, këto akuza nuk qëndrojnë pasi ai pretendon se është I pafajshëm dhe se prokuroria nuk ka prova për të vërtetuar akuzat e ngritura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.