Në pranverë, do të jetë mama për herë të katërt, por ndërkohë Kim Kardashian tregon të gjithnja linjat e saj kaq të lakmuara nga fansat meshkuj.

 

Në festën e ditëlindjes së këngëtarit të njohur John Legend organizuar në San Francisco, “mbretëresha” botërore e rrjeteve sociale u prezantua me një veshje tranparante që I jepte mundësi të shfaqte në foto dhe video, format e saj seksi.

 

Njëra prej fotove e hedhur në faqen e saj kuj ajo dukej e shtrire mbi një tavolinë lojërash fati dhe xhetona përreth, ka cmendur ndjekësit e Kim Kardashian në instagram.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *