Ndonëse Kim Kardashian qëndron me Kanye West në mes të të gjitha skandaleve të tij, kjo nuk do të thotë se ajo po e bën atë nga dashuria.

 

 

Pavarësisht nga Instagrami i tyre i bukur dhe opsioni i fotografive, rrethi i thashethemeve sugjeron se ka shumë mospërputhje në martesën e Kim dhe West. Sipas mediave thuhet se:

-Ai është  shumë  dramatik

 

 

-Janë  shumë  materialista, dhe ai është  trokë

 

 

-Kanye është  kontrrollues

 

 

-Kanye mund të jetë  duke e tradhëtuar

 

 

-Kanye ka probleme me kontrrollin e vetes

 

 

-Janë  kundërshtarë  të  njëri tjetrit për sa i përket bizneseve.

 

 

E në këtë sens natyrshëm na lind pyetja. Përse vijojnë ende të rrijnë bashkë?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *