Kryetari i bashkisë së Kievit, Vitali Klitschko ka shpallur një shtetrrethimi të ri për kryeqytetin ukrainas nga ora 17:00 deri në 08:00 të mëngjesit

 

Kjo masë hyn në fuqi nga sot ndërsa zëvendëson shtetrrethimin e mëparshëm nga ora 22:00 deri në orën 07:00.

 

Duke shkruar në Tëitter, zoti Klitschko paralajmëroi: “Të gjithë civilët në rrugë gjatë orës policore do të konsiderohen anëtarë të grupeve të sabotimit dhe zbulimit të armikut.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *