Këngëtarja Kida, ka festuar ditëlindjen e saj të 21-të, urimet për artisten kanë qenë të ndryshme nga miqtë, kolegët dhe familjarët e saj.

 

Ndërkohë, të shumta ishin edhe urimet nga ana e fansave, disa prej të cilëve i bënë madje edhe dhurata këngëtares shqiptare. 21-vjeçarja përmes një fotografie të publikuar në InstaStory, tregon dhuratën e marrë nga fansat.

 

Bëhet fjalë për disa ëmbëlsira, në të cilat ishin të shkkruara disa fjalë, të cilat formulonin një urim të veçantë për 21 vjetorin e saj.

 

“Sa të ëmbël që janë, ju dua”, ka shkruar Kida në mbishkrimin e fotografisë, duke i falënderuar ata.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *