Një Virgjëreshë që respekton veten është e organizuar, vëzhguese. Pra, në një farë mënyre, kërkimi është i lindur për të, ndaj ka mundësi që ajo të kërkojë, të mbledhë informacione për personin e interesuar dhe më pas t’i rendisë ato.

Por, njeriu Binjak  është kurioz dhe dëshiron të dijë gjithçka, kështu që mund të bëhet lehtësisht një ndjekës i rregullt, ose duke ju ndjekur në internet ose duke ju ndjekur në rrugë për të gjetur se ku jetoni ose ku rrini.

Akrepi është i fshehtë dhe nuk i pëlqen surprizat, kështu që çfarë të keqe ka që ai t’ju ndjekë edhe ju nëse është i dashuruar me ju? Si do të mbledhë informacione për ju në mënyrë që të organizojë planin për t’u marrë me ju? Apo menduat se ai do të bënte diçka krejtësisht të rastësishme?

Bricjapi është diçka midis një Virgjëreshe dhe një Akrepi. Ai shikon sepse çfarëdo ndjenje që të ketë, nuk do të merrej me një person të papërshtatshëm për të. Së pari, pra, ai dëshiron t’i dijë gjërat për t’i vlerësuar ato, në mënyrë që të mos humbasë kohën e tij pa nevojë dhe së dyti, sepse i pëlqen të jetë i përgatitur në çdo gjë, për të organizuar taktikat që do të ndjekë për të arritur qëllimin e tij. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *