Shigjetari

Realiteti është se megjithëse sigurisht që mund të ndiheni të dërrmuar pas përfundimit të një marrëdhënieje, jeni po aq lehtë në gjendje të shikoni përpara dhe çfarë gjëra pozitive mund të vijnë prej saj. Ju jeni të gjithë për të eksploruar shtigje të reja dhe për të takuar njerëz të rinj, kështu që nuk ju duhet shumë kohë që të gjeni një arsye për të ecur përpara. Bota nuk ndalet, dhe as ju.

 

 

Luani

A do të lëndohet krenaria e tyre pas një ndarjeje? Absolutisht. Megjithatë, është e njëjta krenari që do t’i shtyjë ata përpara më shpejt nga sa do të priste dikush. Luanët nuk do të ulen vetëm dhe do të fiksohen se ku gjërat shkuan keq – ata do të dalin dhe të festojnë lirinë e tyre të re. Mund të ketë disa energji “të falsifikuara derisa t’ia dalësh”, por sinqerisht, një Luan e di vlerën e tyre. Ata refuzojnë të lejojnë që një marrëdhënie e kaluar t’i pengojë.

 

 

Bricjapi

Kur jeni në një lidhje, padyshim që do të bëni më të mirën për personin me të cilin keni qenë – do të përpiqeni t’i zgjidhni gjërat. Duke pasur parasysh se nuk ju pëlqen të humbni kohë, ka të ngjarë të investoni shumë në marrëdhënien tuaj. Megjithatë, pasi të ketë mbaruar, ka mbaruar. Ju nuk do të shikoni prapa dhe sigurisht që nuk do të keni shumë probleme për të kaluar në diçka të re (edhe nëse e reja është një projekt ose qëllim në vend të një personi). Ju refuzoni të humbni më shumë energji mbi një marrëdhënie të dështuar – ju thjesht mësoni dhe vazhdoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *