Hëna e Plotë aktivizohet më 8 nëntor dhe na sjell emocione të thella që na ftojnë të transformohemi. Sundimtari i kësaj Hëne është Venusi në Akrep, i cili përforcon të gjitha aspektet negative të marrëdhënieve të dashurisë në të cilat ndodhemi.

 

 

Shumë prej nesh do të kenë njohuri shumë të qarta dhe do të marrin vendime për përfundimin e partneritetit tonë. Në këtë periudhë, gjithçka që mendoni se mund të filloni është thjesht një mashtrim i madh.

 

 

Më 16 nëntor

Venusi kalon në shenjën e Shigjetarit dhe do të ndikohet fuqishëm nga Jupiteri në shenjën e Peshqve. Ky Venus është nën ndikimin e një katrori me Jupiterin dhe Neptunin dhe në kundërshtim me Marsin. Venusi i referohet shumë përkufizimeve të paqarta të marrëdhënieve të dashurisë, veçanërisht Virgjëreshat, Peshqit dhe Binjakët do të ngatërrohen. Përderisa ky ndikim zgjat, nuk duhen marrë me çdo kusht vendimet e dashurisë, por edhe disa vendime për para dhe bashkëpunim me vendet e huaja.

 

 

17 nëntor

Mërkuri hyn në shenjën e Shigjetarit dhe do të theksojë vendimet shumë të paqëndrueshme dhe problemin e marrëveshjes për gjëra dhe situata më të parëndësishme. Mund të ketë probleme në mirëkuptimin me njerëzit më të afërt, gjë që ndikon negativisht tek të rinjtë e kësaj shenje të Shigjetarit.

 

 

22 nëntor

Dielli kalon në një shenjë të zjarrtë, në shenjën e Shigjetarit, ku do të qëndrojë deri më 21 dhjetor. Në këtë periudhë, Shigjetari feston ditëlindjen dhe për ata që kanë një Ashendent apo shenjë në shenjën e Shigjetarit, kjo është një periudhë shumë e rëndësishme për të marrë vendime të rëndësishme jetësore. Në këtë fazë, ndërsa Dielli po ecën nëpër këtë shenjë optimiste, është më e rëndësishmja të kuptojmë nevojën për liri dhe një mënyrë të pavarur të të menduarit. Ajo që fitohet lirisht dhe me vullnetin e vet është rruga drejt dashurisë dhe gëzimit.

Në 23 nëntor do të ndjejmë energjinë e Hënës së Re në shenjën e Shigjetarit, e cila do të jetë shumë aktive për shkak të kundërshtimit me Marsin. Ne do të ndikojmë nga një luftë e fortë e brendshme që na thërret të zgjidhim gjërat që kanë ndodhur prej disa kohësh. Këto janë gjëra që lidhen me ndjenjën e lirisë, sa dhe ku jemi të lirë dhe ku dhe si mund të ndryshojmë pozicionet tona aktuale në jetë.

 

 

24 nëntor

Jupiteri në shenjën e Peshqve lëviz drejtpërdrejt, e cila do të jetë një fazë energjike shumë interesante, sidomos për të gjithë ata që kanë lindur në shenjën e Peshqve, kanë një nënshenjë, Hënën, Venusin apo Marsin në këtë shenjë. Ata do të jenë dëshmitarë të disa ndryshimeve të pabesueshme në jetë, për disa nga gjërat që kanë ëndërruar gjatë janarit dhe shkurtit në fillim të vitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *