Subscribe

Çështja çame mbetet nje problem i mprehte ne marrëdhëniet mes Tiranës dhe Athinës zyrtare. Nga kongresi i PBDNJ, përfaqësuesi i kryeministrit grek Aleksis Cipras i ka cilësuar çamet pasardhës te nazisteve, duke pyetur kryeministrin Rama qe ndodhej ne salle pse mban pranë nje parti te tille. Kjo deklarate vjen nje dite pas përplasjes mes Greqisë e Shqipërisë per ngjarjet e fundit ne Himare. Ministria e jashtme greke dënoi dhunën ne mbledhjen e Këshillit Bashkiak te Himarës, por qeveria shqiptare reagoi duke e cilësuar ketë nje ndërhyrje ne punët e brendshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *