Jonathan Landsman dhe Dr. David Kennedy, një kritik shumë i mprehtë i stomatologjisë konvencionale, zbulon prova se mbushjet me bazë merkur mund të shkaktojnë shumë nga sëmundjet më të rëndësishme të kohës sonë.

Nëse dikush që njihni ka vula të tilla, ju këshillojmë t’i tregoni këtë video:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *