ka disa pozicione planetare të cilat, sipas astrologjisë, tregojnë se shpirti juaj mund të jetë vetëm për një kohë të gjatë apo edhe përgjithmonë.

Lexoni për të mësuar më shumë rreth shenjave astrologjike që tregojnë pse do të jeni beqar për një kohë të gjatë ose do të gjeni dashurinë tuaj të vërtetë më vonë në jetë.

Së pari, do t’ju duhet data, ora dhe vendndodhja e lindjes tuaj për të llogaritur grafikun tuaj të lindjes. Grafiku juaj i lindjes është në thelb një tregues se ku ishin planetët në momentin e saktë që ju erdhët në botë dhe mund të zbulojë, nëse besoni në to, të gjitha llojet e bekimeve ose çuditjeve që mund të kemi, ndërkohë që mund të mësojmë një ose dy gjëra. rreth një lloj evoluimi në dashuri gjatë jetës sonë.

Mbani në mend, sigurisht, se vendosjet më poshtë janë vetëm tregues dhe jo prova e pakundërshtueshme e zgjedhjeve tuaja.

Ashendent në Gaforre ose Luan
Këto dy shenja kanë planetin Saturn në shtëpinë e shtatë të partneriteteve dhe kontratave të tyre.

E njohur edhe si “shtëpia e martesës”, shtëpia e shtatë zbulon tema që do të jenë të pranishme në marrëdhëniet tona afatgjata. Saturni është planeti i kufizimeve, mësimeve karmike dhe lumturisë së fituar me vështirësi. Në lidhje me Gaforren dhe Luanin, Saturni ndan mençurinë e përvojës kur bëhet fjalë për marrëdhëniet.

As Luani dhe as Gaforrja nuk janë shenja që besojnë lehtësisht ose janë të gatshëm të kënaqen me më pak se idealin e dashurisë së përsosur që kanë në mendje, kështu që këta njerëz shpesh do të qëndrojnë beqarë në vend që të investojnë në një humbës ose një humbës të madh.

Ashendentët e Luanit shpesh zgjedhin partnerë që duken mirë, por nuk janë të mirë për ta – me fjalë të tjera, ata vendosin stilin dhe pamjen mbi substancën. Gaforret nga ana tjetër priren të zgjedhin partnerë që në një farë mënyre kanë nevojë për to. Ata janë të lënduar dhe kanë nevojë për ndihmë.

Të dy horoskopët kanë për qëllim të mësojnë përmes këtyre prirjeve dhe përfundimisht t’i kapërcejnë ato.

Saturni në shtëpinë e shtatë
Ngjashëm me skenarin e mësipërm, prania e Saturnit në shtëpinë tuaj të shtatë në përgjithësi tregon se do të hyni në një marrëdhënie serioze ose afatgjatë më vonë në jetë. Kjo nuk do të thotë se do të jeni përgjithmonë vetëm, por tregon se dashuria do të jetë paksa një ushtrim durimi për ju dhe se besimi është i vështirë për t’u gjetur.

Përndryshe, Saturni në të shtatën mund të nënkuptojë që ju të zgjidhni partnerë që nuk e pëlqejnë angazhimin. Për të mirën tuaj, përpiquni të shoqëroheni me njerëz që dinë se çfarë duan, e duan veten dhe të tjerët, në mënyrë që të mos merrni thërrime kur meritoni gjithçka.

Koha e kaluar vetëm do t’ju japë një ndjenjë më të thellë për veten dhe një pamje më të qartë të llojit të marrëdhënies që dëshironi, dhe sapo ta gjeni, Saturni do të shpërblejë përpjekjet afatgjatë me stabilitet dhe dashuri. Për shembull, David Bowie (RIP) kishte Saturnin në të shtatën dhe takoi gruan e tij model, Iman, derisa ai ishte 45 vjeç. Ata qëndruan së bashku deri në fund të jetës së tij.

Hëna në Akrep
Hëna përfaqëson natyrën tonë emocionale dhe në shenjën e Akrepit, Hëna po bie ose nuk është në gjendje të shprehet vërtetë ose qartë. Ata me Hënën në Akrep duhet të kapërcejnë një frikë të thellë të tradhtisë përpara se të investojnë vërtet në një partner afatgjatë. Shpesh hënat e Akrepit do t’i bashkohen dikujt tjetër si një lloj eksperimenti i çuditshëm, por ata nuk do ta lejojnë veten të shfaqin dobësi ose të hapen plotësisht dhe të jenë të prekshëm, gjë që ndonjëherë mund t’i bëjë ata të ndihen më të vetmuar në marrëdhënie.

Hëna në Ujor
Në një shenjë fikse të ajrit, hëna emocionale është pak e pafavorshme. Ashtu si hëna e Akrepit është e sigurt që do të tradhtohet, hëna e Ujorit pret të keqkuptohet dhe në fund të lihet jashtë për të qenë vetvetja.

Ujori është shenja e revolucionit dhe ndryshimit, dhe në marrëdhënie shpesh rebelohet kundër vetë dashurisë, duke e parë angazhimin si një lloj kufizimi dhe kompromisi si vdekja e vetvetes. Besimet e tij kufizuese pengojnë aftësinë e tij për të shkuar më thellë ose për të shkuar në distancën e nevojshme për të ndërtuar një marrëdhënie.

Venusi në Dashi, Binjakët ose Virgjëresha
Planeti Venus, i quajtur pas perëndeshës së dashurisë, ka të bëjë me stilin e tërheqjes dhe lidhjes.

Të lindurit me Venusin tek Dashi dhe Binjakët, ka të ngjarë të kenë shumë lidhje në jetën e tyre, por vështirë se do të përfundojnë me një serioze. Të dy Dashi dhe Binjakët janë të prirur për mërzi dhe marrin forcë nga rinovimi. Pra, ata kanë më shumë gjasa të jenë vetëm sesa të këmbëngulin kur ecuria bëhet e vështirë dhe ata ndihen të mërzitur.

E njëjta gjë është e vërtetë kur Venusi është përballë ose katrore me Uranin, planetin e ndryshimeve dhe përçarjeve të papritura. Ndikimi i Uranit karakterizon një person që vlerëson lirinë mbi stabilitetin dhe ndryshimin mbi rutinën.

Afërdita thuhet se është në prirje në shenjën e Virgjëreshës, një shenjë e shquar për standardet e saj të larta. Afërdita në Virgjëreshë mund të jetë gjykuese dhe lehtësisht e irrituar nga dështimi i partnerit të saj – veçanërisht nëse ai nuk arrin përsosmërinë. Shpesh ata që e kanë këtë aspekt në grafikun e tyre të lindjes përfundojnë vetëm gjatë gjithë jetës së tyre./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *